Benvinguts al bloc de l'aulari de Bellús. Aquest espai pretén ser un punt de trobada, on poder plasmar les experiències, les vivències i la pràctica educativa viscudes dins de l'aula, per així poder arribar, un poquet més, fins a les vostres vides...

dilluns, 26 de desembre del 2011

Aprendre a estudiar


Recurs amb una alt grau d'interactivitat que tracta sobre les tècniques d'estudi des d'un punt de vista molt pràctic. Dirigit a l'alumnat de l'últim cicle de Primària.
Es pot consultar tot el relacionat amb les tècniques d'estudi: consells generals, recomanacions per a millorar la lectura, la presa d'anotacions, el subratllat, els esquemes i resums, les tècniques de memòria, concentració i motivació, l'elaboració de treballs, les exposicions orals...
Dins de cada apartat de la web hi ha informació detallada amb útils consells, teoria, test i pràctiques concretes amb un sistema d'autoavaluació.
Es poden descarregar els materials i treballar sense connexió a més d'imprimir les anotacions per a una millor i més detallada consulta i les guies del professor i l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada